The Things I Like

John's blog on Art, Technology, design and more!

RSS 2.0

Nieuwe smartphone kopen? Kijk dan eerst op dit kanaal! (zie mancave.conrad.nl)

Mobiele telefoons zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daardoor zijn er zo veel verschillende merken aan telefoons te vinden, dat het bijna onmogelijk is dat er niet een telefoon voor jou tussen zit. Eentje die aan al jouw eisen voldoet. Maar ook omdat er zo veel te kiezen valt, kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Gelukkig zijn er manieren om erachter te komen of het de juiste keuze is. En daarvoor heb je onder andere het kanaal Jerry Rig Everything op Youtube. 

Jerry Rig Everything is het kanaal van de Amerikaanse technologiecriticus Zack Nelson, waarop hij verschillende soorten producten test op hun stevigheid, met name smartphones. Hij test de schermen op hoe snel ze krassen, kijkt hoe hittebestendig te apparaten zijn en probeert ze zelfs te breken. Zo heeft hij meerdere telefoons gebroken, verbrand of onomkeerbaar beschadigd. Puur om erachter te komen hoe veel deze telefoons kunnen hebben. Van ’s werelds kleinste telefoon tot een telefoon waarmee geschoren kan worden, Jerry Rig Everything test ze stuk voor stuk.

Door telefoons te buigen kijkt Zack of ze deze kracht aankunnen

Door telefoons te buigen kijkt Zack of ze deze kracht aankunnen. 90% van de telefoons overleeft het. Deze duidelijk niet.

Nou zou je zeggen dat de kosten voor deze hobby nogal op kunnen lopen, en waarschijnlijk heb je daarmee gelijk. Gelukkig heeft het kanaal van Zack ondertussen meer dan twee miljoen abbonees, waar iedere dag ongeveer vijfduizend bijkomen. Over sponsoren, en daarmee geld, hoeft deze telefoonkenner zich waarschijnlijk niet druk te maken.

Naast telefoons doet Jerry Rig Everything allemaal verschillende andere technologie, waaronder drones

Naast telefoons doet Jerry Rig Everything allemaal verschillende andere technologie, waaronder drones.

Dus, mocht je binnenkort een nieuwe (voor jou ideale) smartphone gaan bestellen, raden wij je ten zeerste aan om even op dit kanaal te kijken. Jerry Rig Everything heeft 592 uploads, waar niet alleen Iphone, Samsung en Huawei onder vallen. Ook merken als Xiaomi, CAT en zelfs ZTE komen aan bod. Hierdoor denken wij met zekerheid te kunnen zeggen dat Zack ook jouw nieuwe aanwinst onder handen heeft genomen.

Jerry Rig Everything heeft honderden filmpjes voor alle verschillende soorten apparatuur, en naast het breken van telefoons doet hij er nog veel meer cools mee!

Jerry Rig Everything heeft honderden filmpjes voor alle verschillende soorten apparatuur, en naast het breken van telefoons doet hij er nog veel meer cools mee!

Wat wordt jouw nieuwe telefoon? En heb jij daar ook een teardown video van Jerry Rig Everything voor gebruikt? Laat het ons weten in de reacties!

Het bericht Nieuwe smartphone kopen? Kijk dan eerst op dit kanaal! verscheen eerst op Mancave.

via Mancave, https://mancave.conrad.nl/jerry-rig-everything/ check out mancave.conrad.nl for more great projects!

OFF

Categories: Dutch, DYI, mancave, NL Tags: , , ,

admin


Check out this great gadget!